Miniheiwerk

Uitgebreid machinepark - Gekeurde machines - Gediplomeerd personeel

Miniheiwerk is noodzakelijk wanneer u een stevige fundering wilt leggen, maar u hier eigenlijk geen ruimte voor heeft. Het stelt u in staat om te heien op kleine of moeilijk bereikbare plaatsen, waardoor u bijvoorbeeld een aanbouw of terras kunt plaatsen op een zachte grond zonder dat dit inzakt. Lees snel verder en ontdek de uitgebreide mogelijkheden van miniheiwerk bij Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken uit Ouderkerk aan den IJssel.


De verschillende machines voor miniheiwerk

Wij beschikken over een uitgebreid machinepark, waardoor we uitstekend in staat zijn om uw project in Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant of Utrecht tot een goed einde te brengen. Denkt u bijvoorbeeld aan een kleine heimachine, waarmee we miniheiwerk uitvoeren. Wij hebben daarnaast ook een minigraafmachine, waarmee het mogelijk is om diverse grondwerkzaamheden uit te voeren. Ook verhuren we een elektrische minigraver, waarmee u zich geen zorgen hoeft te maken over schadelijke uitstoot of geluidsoverlast.

Benieuwd naar onze diensten?Neem contact met ons opHuur alle benodigdheden die u nodig heeft

U huurt al het materiaal dat u nodig heeft voor uw grondwerkzaamheden bij ons. Heeft u nog vragen over miniheiwerk of over ons machinepark? Stel deze gerust aan onze deskundige medewerkers door te bellen naar 0180-682687, door een e-mail te sturen naar info@hogendoornbv.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij stellen ook graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Contact

Zijdepark 10

2935 LB Ouderkerk aan den IJssel

0180-682687

info@hogendoornbv.nl

Contactpagina