Grondverzet

Grondverzet is de basis van veel projecten. Voor diverse grondverzet werkzaamheden beschikken wij over vele machines en deskundige expertise. Hierdoor zijn wij in staat grote hoeveelheden grond voor een uitgraving of ophoping te verplaatsen. Het verplaatsen van grote hoeveelheden materiaal binnen korte tijd op de meest efficiente wijze vereist vakkennis en goed materieel. Al meer dan 40 jaar bedienen wij vele bedrijven in de grond- weg en waterbouw.

Van oudsher is het bemand verhuren van grondverzetmateriaal onze hoofdactiviteit. Met ons uitgebreide, gedegen machinepark kunnen wij u van dienst zijn in allerlei gebieden. In de loop van de jaren hebben we op vele projecten onze ervaring opgedaan. Zowel in projecten ten behoeve van het onderhouden en aanleggen van infrastructurele netwerken van gas, water en elektra als op projecten op het gebied van het aanleggen van riolering, verhardingen, sloopwerken is Hogendoorn al jaren een goede partner gebleken.

Grondverzet


Flexibel grondverzet werkzaamheden

Onze machinisten beschikken over ervaring in vrijwel alle soorten van grondverzet activiteiten. Zij zijn flexibel, klantvriendelijk en weten van aanpakken. Tevens zijn zij gekeurd om in verschillende klassen vervuilde grond te werken en vanzelfsprekend beschikken zij allemaal over het benodigde VCA-certificaat. Ditzelfde geldt voor onze grondwerkers, ook zij zijn ervaren en beschikken over diverse certificaten, waaronder veilig werken langs de weg , VOP-Viag, Bei.  Diverse grondwerkers en machinisten beschikken tevens over DLP- papieren. Onze eigen monteurs zorgen voor het onderhoud van de machines in de professioneel ingerichte werkplaats of wanneer nodig, op locatie.

grondwerkzaamheden


Breed machinepark

Door steeds te investeren in nieuw, modern materiaal hebben wij de beschikking over een breed scala aan machines en bijbehorende hulpstukken. Jaarlijks worden deze machines en hulpstukken op hun veiligheid gekeurd door een deskundige instantie. In geval van project specifieke eisen, passen wij de machine aan naar uw wens. Het transport van onze machines verzorgen wij zelf met onze semi dieplader die geschikt is voor vervoer tot 40 ton. 

grond


Meer informatie

Mocht u meer informatie willen met betrekking tot grondverzet dan kunt u contact met ons opnemen en vrijblijvend een offerte aanvragen.


CONTACT

Contact

Zijdepark 10

2935 LB Ouderkerk aan den IJssel

0180-682687

info@hogendoornbv.nl

Contactpagina