Over ons

Hogendoorn grondverzet en heiwerken is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van de infra. Met een uitgebreid en modern machinepark en zo'n 50 vaste medewerkers kunnen we u 24 uur per dag van dienst zijn. We hebben alle kwaliteiten van een middelgroot bedrijf, maar combineren die met de charme van een kleine onderneming. Dat betekent: korte lijnen en een persoonlijke benadering. Op het gebied van heiwerken zijn we sinds 10 jaar actief. Onder het kopje Heiwerkzaamheden kunt u zien met welke vormen van funderen wij u van dienst kunnen zijn.     


Ontzorgen

We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en samen aan oplossingen te werken. Daarbij is ontzorgen het sleutelwoord. Daarnaast hechten we veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat uit zich in het ondersteunen van diverse goede doelen en zijn we ook een erkend leerbedrijf. We willen de jeugd een kans geven om het vak te leren. 


Geschiedenis

In 1978 is het bedrijf opgericht door Arie Hogendoorn. Hij kocht op 22-jarige leeftijd een graafmachine en deed agrarisch loonwerk. Door hard werken en gedrevenheid is het bedrijf na bijna 40 jaar uitgegroeid tot een moderne middelgrote onderneming. Het aantal personeelsleden groeide gestaag en inmiddels zijn er zo'n 50 vaste medewerkers werkzaam om de steeds groeiende klantenkring te bedienen. Daarnaast kunnen we een beroep doen op een flink aantal goede ZZP-ers. Sinds 2008 zijn we gevestigd in een nieuw, modern pand. Hier hebben we een eigentijds kantoor en een professioneel ingerichte werkplaats tot onze beschikking. 

Contact

Zijdepark 10

2935 LB Ouderkerk aan den IJssel

0180-682687

info@hogendoornbv.nl

Contactpagina