Betonpalen heien

Uitgebreid machinepark - Gekeurde machines - Gediplomeerd personeel

Betonpalen heien is nodig wanneer u betonpalen gebruikt als fundering van uw gebouw of project. Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken uit Ouderkerk aan den IJssel is al jaren de specialist in heiwerk, waaronder ook het heien van betonpalen voor de woningbouw, utiliteitsbouw, infra en andere bouwprojecten. Wij hebben ervaring met nagenoeg iedere grondgesteldheid en doen alles om uw project in Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant of Utrecht goed uit te voeren.

CONTACT

Betonpalen heien voor diverse projecten

Geprefabriceerde betonpalen heien is tot op de dag van vandaag een bekende en veelgebruikte funderingsmethode voor gebouwen, bruggen, viaducten en overige projecten. Een fabrikant fabriceert de betonpalen vooraf, waardoor het draagvermogen exact bekend is bij de uitvoering van het heiwerk. Daarnaast zijn de palen na installatie direct belastbaar en zijn alle parameters, zoals druksterkte en voorspanning, van tevoren bekend.


Onze kwalitatieve dienstverlening

Met onze uitstekende dienstverlening garanderen wij een fundering van zeer hoge kwaliteit dankzij ons moderne materiaal, machines en specialisten. Onze experts heien de betonpalen volgens een vooraf opgestelde uitvoeringsprocedure om zo de kwaliteit van het heiwerk te bewaken. U kiest bij ons voor het EKAL-systeem, waarbij uw project nauwkeurig wordt begeleid. Het palenplan en de sonderingen worden vooraf aan de werkzaamheden getoetst en besproken. Tijdens de werkzaamheden worden de palen gemonitord, zodat breuken en misstanden direct worden opgespoord. De kalenderingen worden direct digitaal gedeeld met de betrokken partijen. Het is mogelijk om per project een offerte op maat aan te vragen om de heiwerkzaamheden uit te voeren met EKAL. Wij zijn u met ons uitgebreide en moderne machinepark en zo?n 50 vaste medewerkers 24 uur per dag van dienst.


Vraag meer informatie aan

Door constant te investeren in nieuw, modern materiaal beschikken we altijd over een breed scala aan machines en bijbehorende hulpstukken om betonpalen te heien. Deze machines en hulpstukken worden jaarlijks op hun veiligheid gekeurd door een deskundige instantie. Wij hebben veel praktijkervaring met heiwerk van betonpalen en geven u graag advies over de uiteenlopende toepassingsmogelijkheden, zoals miniheiwerk. De prijzen van het uit handen geven van heiwerk zijn afhankelijk van de locatie, lengte, diameter en het gewicht van de betonpalen. Wilt u meer informatie met betrekking tot het heien van betonpalen? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0180-682687, een e-mail te sturen naar info@hogendoornbv.nl of door ons contactformulier in te vullen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij ons in Ouderkerk aan den IJssel.

Contact

Zijdepark 10

2935 LB Ouderkerk aan den IJssel

0180-682687

info@hogendoornbv.nl

Contactpagina