Betonpalen heien

Gebruikt u betonpalen als fundering van uw gebouw of project? Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken is al jaren de specialist in het heien van betonpalen voor de woningbouw, utiliteitsbouw, infra en andere bouwprojecten. Wij zijn ervaren met nagenoeg iedere grondgesteldheid en doen er alles aan om uw project goed uit te voeren. 

Diverse soorten projecten betonpalen heien

Betonpalen heien| Het heien van geprefabriceerde betonpalen is tot op de dag van vandaag een bekende en veel gebruikte funderingsmethode. Dit zowel voor gebouwen, bruggen als viaducten en overige projecten. De palen worden door de fabrikant vooraf gefabriceerd, waardoor bij de uitvoering en toepassing het draagvermogen exact bekend is. Daarnaast zijn de palen na installatie direct belastbaar en zijn alle parameters (druksterkte en voorspanning) van tevoren bekend. 


Met modern materiaal, machines en onze specialisten garanderen wij fundering met betonpalen van zeer hoge kwaliteit. Onze specialisten brengen betonpalen aan volgens een vooraf opgestelde uitvoeringsprocedure om zo de kwaliteit te bewaken. U kunt bij Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken kiezen voor het EKAL systeem. Het palenplan en de sonderingen worden vooraf aan de werkzaamheden getoetst en besproken. Tijdens de werkzaamheden worden de palen gemonitord en kunnen breuk en misstanden direct worden opgespoord. De kalenderingen worden digitaal en per direct gedeeld met de betrokken partijen. Het is mogelijk om per project een offerte op maat aan te vragen om de werkzaamheden uit te voeren met EKAL. Hogendoorn grondverzet en heiwerken is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra. Met een uitgebreid en modern machinepark en zo'n 50 vaste medewerkers zijn we u 24 uur per dag van dienst.


Meer informatie

Door steeds te investeren in nieuw, modern materiaal hebben wij de beschikking over een breed scala aan machines en bijbehorende hulpstukken om betonpalen in te heien. Jaarlijks worden deze machines en hulpstukken op hun veiligheid gekeurd door een deskundige instantie. Hoogendoorn Grondverzet heeft veel praktijkervaring opgebouwd in het heien van betonpalen en geeft advies over de verschillende toepassingsmogelijkheden. De prijzen voor het heien van betonpalen zijn gevarieerd en afhankelijk van de locatie, lengte, diameter en het gewicht van de betonpalen. Mocht u meer informatie willen met betrekking tot betonpalen dan kunt u contact met ons opnemen en vrijblijvend een offerte aanvragen.


CONTACT


Contact

Zijdepark 10

2935 LB Ouderkerk aan den IJssel

0180-682687

info@hogendoornbv.nl

Contactpagina