Heiwerkzaamheden

Uitgebreid machinepark - Gekeurde machines - Gediplomeerd personeel

Heien is het aanbrengen van palen in de grond. Alvorens het heien of trillen van houten palen wordt er aan de hand van sondering vastgesteld of er heiwerkzaamheden kunnen plaatsvinden. De grond waarop gebouwd wordt, kan namelijk zacht zijn. Indien we op deze zachte grond gaan bouwen zonder heiwerkzaamheden, kan deze gaan zakken. Sonderen stelt het draagvermogen van de grond en de lengte van de heipaal vast. Bij Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken uit Ouderkerk aan den IJssel hebben we veel ervaring op het gebied van heien of trillen van (houten) palen. Hierdoor zijn we in staat om alle mogelijke heiwerken op uiteenlopende locaties uit te voeren, bijvoorbeeld voor uw project in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht of Noord-Brabant. We zijn u op diverse manieren van dienst. Zo kunt u alle heiwerkzaamheden met een gerust hart aan ons uitbesteden.

CONTACT

heiwerkzaamheden


Het heien van houten palen

Wanneer u besluit tot het uitbesteden van heiwerkzaamheden, dan hebben hei- en trilmachines voor het heien of trillen van houten palen. De moeilijk bereikbare plaatsen heien we met een schakelplan met betonnen opzetter. De machine die we hiervoor inzetten is klein en heeft daarom meer bewegingsruimte. Daarnaast beschikken we over speciale trilkranen voor het heien van kassen en stallen. Dit is een snelle manier van funderen waarbij houten palen en betonnen oplangers worden getrild met een trilblok. Er zijn ook mogelijkheden om betonpalen te heien en trillen. Heiwerk kan een grote kostenpost zijn, maar dit is afhankelijk van de kwaliteit van de grond waar we op bouwen. De manier waarop er geheid kan en moet worden, is bepalend voor de uiteindelijke prijs. Vraag daarom zeker vrijblijvend advies voor het uitbesteden van heiwerkzaamheden en een offerte aan voor het heien of trillen van houten palen.

Heien


Stalenbuispalen heien

Kleine klussen, zoals een aanbouw of terras, zijn uitermate geschikt voor onze miniheistelling en elektrische minigraver. Hiermee heien wij stalenbuispalen van rond 168, 219 en 273 millimeter. De compacte afmeting van de heistelling stelt het in staat om door smalle doorgangen te gaan. Twijfelt u over de bereikbaarheid van uw locatie of wilt u vrijblijvend advies voor het uitbesteden van heiwerkzaamheden? Wij komen graag bij u langs. Er is altijd een manier om de heistelling op de plaats van bestemming te krijgen om stalenbuispalen te heien, eventueel met behulp van een hijskraan. Onze miniheistelling is ook op het water inzetbaar.

heiwerken


Informeer naar de vele mogelijkheden

Wilt u graag meer informatie ontvangen met betrekking tot het heien of trillen van houten palen of stalenbuispalen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0180-682687, het sturen van een e-mail naar info@hogendoornbv.nl of door ons contactformulier in te vullen. U vraagt op deze manier een vrijblijvende offerte aan, maar heeft ook de mogelijkheid om uw eventuele vragen te stellen aan de deskundige medewerkers van ons kantoor. Zij staan u graag te woord, zodat u goed op de hoogte bent van de werkzaamheden die komen kijken bij het heien of trillen van houten palen of stalenbuispalen en de prijs hiervan. Dankzij onze uitstekende service weet u te allen tijde waar u aan toe bent bij het uitbesteden van heiwerkzaamheden.

Contact

Zijdepark 10

2935 LB Ouderkerk aan den IJssel

0180-682687

info@hogendoornbv.nl

Contactpagina