Heiwerkzaamheden

Heien is het aanbrengen van heipalen in de grond. Vooraf wordt er aan de hand van sondering vastgesteld of er heiwerkzaamheden kunnen plaatsvinden. De grond waarop we bouwen kan namelijk zacht zijn. Indien we hier op bouwen zonder dat er heiwerkzaamheden zijn verricht kan deze gaan zakken. Middels sonderen wordt het draagvermogen van de grond of bodem en de lengte van de heipaal vastgesteld. Al vele jaren heeft Hogendoorn op het gebied van heien ruime ervaring. Hierdoor zijn wij in staat alle mogelijke heiwerken op uiteenlopende locaties uit te voeren. We kunnen u op diverse manieren van dienst zijn.  

heiwerkzaamheden


Heiwerkzaamheden | Houten palen

Voor het heien van houten palen hebben we diverse mogelijkheden. Op de moeilijk bereikbare plaatsen kunnen we schakelpalen met betonnen opzetter heien. De machine die we hiervoor inzetten is klein en heeft daarom meer bewegingsruimte. Heiwerk kan een grote kostenpost zijn afhankelijk van de kwaliteit van de grond waar wij op bouwen. De manier waarop er geheid kan en moet worden is bepalend voor de uiteindelijke prijs. Vraag daarom vrijblijvend advies en een offerte.

Voor het onder heien van kassen en stallen hebben we een speciale trilkranen. Een snelle manier van funderen waarbij houten palen en betonnen oplangers worden getrild met een trilblok. Er zijn ook mogelijkheden om betonpalen te trillen. 

Heien


Stalen buizen

Voor kleine klussen zoals een aanbouw of een terras kunnen wij onze mini-heistelling inzetten. Hiermee kunnen wij stalen buizen heien van rond 168, 219 en 273. Door de compacte afmetingen kan de heistelling door smalle doorgangen. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid of voor vrijblijvend advies kunnen wij altijd langskomen. Er is altijd wel een mogelijkheid om de heistelling op plaats van bestemming te krijgen wanneer het  heiwerk niet bereikbaar is via de normale toegangswegen dat doen we dan met behulp van een hijskraan. Ook op het water kunnen we de mini heistelling inzetten. 

heiwerken


Meer informatie

Mocht u meer informatie willen met betrekking tot heiwerkzaamheden dan kunt u contact met ons opnemen en vrijblijvend een offerte aanvragen.


CONTACT

Contact

Zijdepark 10

2935 LB Ouderkerk aan den IJssel

0180-682687

info@hogendoornbv.nl

Contactpagina