Hei- en trilmachines

Uitgebreid machinepark - Gekeurde machines - Gediplomeerd personeel

Bij Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken uit Ouderkerk aan den IJssel zijn we dankzij diverse machines, zoals een heipaalmachine, in staat om stalenbuispalen op verschillende manieren in de grond aan te brengen. Het is onze doelstelling om uitzonderlijke situaties op creatieve wijze op te lossen zonder in te leveren op de kwaliteit van het heiwerk. U schakelt onze expertise en heimachine in voor zowel een groot als klein project in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht of Noord-Brabant.

 

Een heipaalmachine en diverse andere machines huren voor ieder project

Wij werken met heihamers en machines waarmee we met een valblok in de buis heien. Deze machine beperkt trillingen tot een minimum. Onze afdeling Heiwerken neemt opdrachten aan van diverse opdrachtgevers. Zo kunt ook een heipaalmachine bij ons huren. Wij hebben voor zowel een groot als klein project een geschikte heimachine, wij beschikken namelijk over een aantal machines voor de verschillende heiwerken:

  • Twee trilkranen uitgerust met een trilblok, geschikt voor houten palen en prefab palen VK18.
  • Een midiheistelling met een gewicht van 7 ton, geschikt voor houten schakelpalen en buispalen vanaf 323 mm.
  • Een miniheistelling met een gewicht van 2,7 ton en een breedte van 90 cm. Geschikt voor buispalen tot en met 273 mm.
  • Een miniheistelling met een gewicht van 2,5 ton en een breedte van 80 cm. Geschikt voor buispalen tot en met 273 mm.

 

Benieuwd naar onze diensten?Neem contact met ons op

 

 

Heipalen en heimachines

De mogelijkheden van het huren van een heipaalmachine zijn breed. Denkt u aan (betonnen) funderingspalen voor in de kassenbouw, stallenbouw of woningbouw, maar ook aan een aanbouw aan uw huis. Onze heimachine biedt ook de mogelijkheid om een klein project, zoals inpandig heien, te verzorgen. Wij rusten al onze machines uit met hoogwaardige componenten. Tevens innoveren wij constant, zodat we de modernste, technische mogelijkheden gebruiken voor onze machines.

 

Kies voor uitstekende kwaliteit

Wij streven naar de hoogste kwaliteit en doen er alles aan om te blijven innoveren als het gaat om onze heipaalmachine en heiwerkzaamheden. Wij hebben onze heipaalmachine en overige machines in eigen beheer, waardoor u bij het huren verzekerd bent van maatwerk tegen een scherpe prijs. Neem voor een groot of klein project contact met ons op en onze moderne en hoogwaardige heimachine staat voor u klaar. U bereikt ons kantoor in Ouderkerk aan den IJssel door te bellen naar 0180-682687, door een e-mail te sturen naar info@hogendoornbv.nl of door ons contactformulier in te vullen.

photo-2018-06-04-17-47-27_2018_11_30_015132.jpg