Hei, en trilmachines

Wij van Grondverzet en Heiwerken Hogendoorn kunnen stalen buispalen op verschillende manieren in de grond aanbrengen. Onze doelstelling is om uitzonderlijke situaties op creatieve wijze op te lossen zonder in te leveren op de kwaliteit van het heiwerk. Wij heien met heihamers en we heien met machines waarmee we met een valblok in de buis heien. Met deze machine worden trillingen tot een minimum beperkt. Onze afdeling heiwerken neemt heiwerken aan van een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Voor de verschillende heiwerken hebben wij de beschikking over een 5-tal machines:

  • 2 stuks Trilkranen uitgerust met een trilblok (geschikt voor houten palen en prefab palen VK18)

  • Midiheistelling, gewicht 7 ton (geschikt voor houten schakel palen en buispalen vanaf 323 mm)

  • Miniheistelling, gewicht 2,7 ton, breedte 90 cm (geschikt voor buispalen tot en met 273 mm)

  • Miniheistelling, gewicht 2,5 ton breedte 80 cm (geschikt voor buispalen tot en met 273 mm) 
     

Heipalen - Heimachines

Funderingspalen voor in de kassenbouw, stallenbouw, woningbouw maar ook een aanbouw aan uw huis behoort tot de mogelijkheden. Ook als er inpandig geheid moet worden kunnen wij dit voor u verzorgen. Al onze machines worden uitgerust met hoogwaardige componenten. Tevens zijn we constant bezig om de meest moderne technische mogelijkheden die er te vinden zijn te gebruiken in onze machines.

Wij streven naar kwaliteit en doen er alles aan om te blijven innoveren als het gaat om heiwerkzaamheden. Grondverzet en Heiwerken Hogendoorn heeft alles in eigen beheer. Wij werken met de nieuwste machines. Doordat we alles in eigen beheer hebben, kunnen wij u verzekeren van maatwerk tegen een scherpe prijs. Bel of mail voor een vrijblijvende offerte.

 

CONTACT

photo-2018-06-04-17-47-27_2018_11_30_015132.jpg