Grondzuigtechniek

Uitgebreid machinepark - Gekeurde machines - Gediplomeerd personeel

Bij Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken uit Ouderkerk aan den IJssel beschikken we over een moderne grondzuigauto om de grondzuigtechniek uit te voeren. Wij hebben naast deze grondzuigmachine ook graaf- en heimachines om te huren in ons moderne machinepark. De grondzuigtechniek is een ideale manier om op een veilige manier precisiewerk uit te voeren bij uw project in Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant of Utrecht. Wij beschikken over een MAN TGA 6x4 met MTS-zuigopbouw. Deze grondzuigmachine die u kunt huren heeft een capaciteit van acht kubieke meter en is op afstand bestuurbaar. De speciale stille uitvoering beperkt geluidsoverlast voor de omgeving tot een minimum.

CONTACT


Een veilige grondzuigtechniek voor uw project

Wij zijn aangesloten bij Stichting Belangenorganisatie Grondzuigen (SBG) om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen met betrekking tot een grondzuigmachine en om informatie uit te wisselen. Onze machinisten zijn door het SBG opgeleid. Hierdoor zijn ze in staat om veilig te werken met diverse soorten apparatuur, waaronder:


Geschikt voor diverse materialen

De grondzuigmachine die u kunt huren, kan vele materialen hanteren, niet alleen grond, zand en grind, maar ook slib en EPS-isolatiekorrels. De machine wordt veelvuldig ingezet bij klussen rondom boomverzorging, dakgrind, funderingen, betonvloeren, waterstraal-machines, kruipruimtes en spuitputten.
Bespreek de mogelijkheden met een van onze medewerkers

Heeft u een vraagstuk over het huren van een machine of de grondzuigtechniek die wij uitvoeren met onze moderne grondzuigmachine? Of wilt u meer informatie over het heien van palen? Neem dan gerust contact met ons bedrijf op. Bel hiervoor naar 0180-682687, stuur een e-mail naar info@hogendoornbv.nl of vul ons contactformulier in. Wij bespreken graag de uiteenlopende mogelijkheden van ons materiaal met u. Het is daarnaast mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen door contact met ons op te nemen.

Contact

Zijdepark 10

2935 LB Ouderkerk aan den IJssel

0180-682687

info@hogendoornbv.nl

Contactpagina