Minigraver met machinist

Uitgebreid machinepark - Gekeurde machines - Gediplomeerd personeel

U huurt bij ons bedrijf in Ouderkerk aan den IJssel eenvoudig en snel een minigraver met machinist voor uw project in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht of Noord-Brabant. Deze machine is geschikt voor zowel grote als kleine projecten, omdat het compacte formaat van deze machine ervoor zorgt dat haast alle moeilijk bereikbare plekken te bereiken. Lees verder en ontdek waarom u een minigraver bij Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken huurt.


Een minigraver met een gediplomeerde machinist inhuren

U huurt een minigraver met machinist in wanneer u diverse grondwerkzaamheden moet uitvoeren, maar u zelf niet over de expertise beschikt om deze te besturen. Onze machinisten zijn stuk voor stuk gediplomeerd, waardoor zij in staat zijn om in vervuilde grond te werken en om uw project te allen tijde tot een goed einde te brengen. U schakelt onze machinist echter niet enkel in om met een minigraver te werken, wij voeren namelijk ook graag werkzaamheden voor u uit met een grondzuigmachine of een rupsdumper.

Benieuwd naar onze diensten?Neem contact met ons opBespreek de mogelijkheden met ons

Wilt u graag een minigraver met machinist inhuren bij ons bedrijf in Ouderkerk aan den IJssel? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0180-682687, door een e-mail te sturen naar info@hogendoornbv.nl of door ons contactformulier in te vullen. U vraagt op deze manier ook eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Contact

Zijdepark 10

2935 LB Ouderkerk aan den IJssel

0180-682687

info@hogendoornbv.nl

Contactpagina