Rupsdumpers en tractoren

Het grote voordeel van rupsdumpers is de extreem lage bodemdruk, waardoor ze ook voor moeilijk berijdbare terreinen geschikt zijn. Met een rupsdumper kunt u daarom bijna altijd doorgaan met uw werkzaamheden, ongeacht de bodem. Dit maakt dat een rupsdumper efficiënt is in gebruik, mede door de grote wendbaarheid en het snelle kiepen. Voor grondverzetklussen op drassig of los terrein is de rupsdumper een ideaal hulpmiddel. Wij verhuren rupsdumpers van 0.5 tot en met 8 m3 zowel met als zonder machinist.
 

Rupsdumpers en tractoren – werkzaamheden

De tractoren (uitgerust met overdrukunit) zijn te huur voor diverse werkzaamheden. Voor het transporteren van diverse materialen hebben we verschillende mogelijkheden. De rupsdumpers (werkzaamheden) verhuren wij over het algemeen aan grondverzetbedrijven, sloopbedrijven, hoveniers, loonbedrijven en anderen aannemers. Onze rupsdumpers en tractoren voor uw uiteenlopende werkzaamheden worden goed onderhouden en altijd gecontroleerd na het terugbrengen.

Voor het vervoer van losgestorte goederen zoals zand en grond hebben we een 2 assige keeper met milieu kleppen inhoud 10 M3. Voor het schoonvegen van uw terrein kunnen wij de tractor uitrusten met een rolbezem. Voor het doorspoelen van leidingen en het nathouden van zandbanen hebben we een vacuümtank. Voor het vervoer van ander materiaal beschikken we over een bandenwagen. 
 

Meer informatie 

Grondverzet en Heiwerken Hogendoorn heeft alles in eigen beheer. Wij werken met de nieuwste machines. Doordat we alles in eigen beheer hebben, kunnen wij u verzekeren van maatwerk tegen een scherpe prijs. Bel of mail voor een vrijblijvende offerte.

 

CONTACT

fend-met-keeper-achterover_2016_12_16_024407.jpg