Rupsdumpers en tractoren

Uitgebreid machinepark - Gekeurde machines - Gediplomeerd personeel

De extreem lage bodemdruk is het grote voordeel van rupsdumpers, hierdoor zijn ze namelijk geschikt voor moeilijk berijdbaar terrein. U kunt met behulp van dit voertuig dus bijna altijd doorgaan met uw werkzaamheden in Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland of Noord-Holland, ongeacht de bodem. Deze machine is daarnaast ook erg efficiënt in gebruik, door de grote wendbaarheid en het snelle kiepen. Het is een ideaal hulpmiddel voor grondverzet op drassig of los terrein. Bij Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken in Ouderkerk aan den IJssel hebben we rupsdumpers van 0,5 tot en met 8 kubieke meter in de verhuur, die u zowel met als zonder gediplomeerde machinist kunt huren.

 

De werkzaamheden van de rupsdumpers die bij ons in verhuur zijn

De verhuur van rupsdumpers stelt u in staat om deze te gebruiken voor diverse werkzaamheden. U gebruikt deze bijvoorbeeld voor:

  • Het transporteren van diverse materialen. U gebruikt voor losgestorte goederen, zoals zand en grond, bijvoorbeeld onze twee-assige keeper met een inhoud van 10 kubieke meter.
  • Het schoonvegen van uw terrein, waarvoor de machine wordt uitgerust met een rolbezem.
  • Het doorspoelen van leidingen of het nathouden van zandbanen door middel van een vacuümtank.

Wij verhuren deze machines over het algemeen aan aannemers, grondverzetbedrijven, sloopbedrijven, hoveniers en loonbedrijven. De rupsdumpers worden altijd goed onderhouden en gecontroleerd na de verhuur. Hetzelfde geldt voor de andere machines die wij verhuren. Denkt u hierbij aan een rupsgraafmachine. U kunt, naast het huren van rupsdumpers, bij ons terecht voor een grondzuigmachine.

 

Benieuwd naar onze diensten?Neem contact met ons op

 

Kies voor maatwerk

Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken heeft alle rupsdumpers in eigen beheer bij onze verhuur in Ouderkerk aan den IJssel. Wij verzekeren u hierdoor van maatwerk tegen een scherpe prijs. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0180-682687, door een e-mail te sturen naar info@hogendoornbv.nl of door ons contactformulier in te vullen en vraag een offerte aan.

fend-met-keeper-achterover_2016_12_16_024407.jpg