Rupsgraafmachine

Uitgebreid machinepark - Gekeurde machines - Gediplomeerd personeel

Bij ontgraaf- of grondverzetwerkzaamheden waar een rupsgraafmachine wordt ingezet, is het van belang om vakkundige inzichten af te stemmen met de opdrachtgever waar u de machine gaat huren. Grondverzetwerk is één van de eerste stappen in het bouwproject en bestaat uit het ontgraven en verzetten van grond of het leveren en aanbrengen van grond, grind en zand. Het aanbrengen van funderingsmaterialen en verhardingen valt hier ook onder. Kortom, alles wat nodig is om een goede ondergrond te verkrijgen. Door het huren van een rupsgraafmachine zet u de eerste stap voor uw grondwerk.

 

Expertise is vereist bij het inzetten van een rupsgraafmachine

Indien er sprake is van zwaar vervuilde grond of obstakels onder de grond is expertise een vereiste. Het is in dat geval van belang om specifieke punten in kaart te brengen om de ondergrond bouwklaar te maken. Wij nemen uw graafwerkzaamheden in Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant of Utrecht graag uit handen met onze rupsgraafmachine of één van onze andere graafmachines, zoals:

 

Benieuwd naar onze diensten?Neem contact met ons op

 

Een rupsgraafmachine huren voor uw werkzaamheden

Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken uit Ouderkerk aan den IJssel beschikt voor het zwaardere werk over rupskranen van 12 tot en met 35 ton. Hierdoor heeft u bij het huren van een rupsgraafmachine diverse keuzes. Deze graafmachines zijn standaard voorzien van een brede bak, diverse smallere bakken, puinbak en beschikken over extra hydraulische functies. Diverse rupskranen zijn uitgerust met Topcon 3D GPS en een overdrukcabine. Wij kunnen u ook een Semi Long Reach graafmachine leveren die uitgerust is met Topcon 3D GPS. Deze machine weegt 35 ton en heeft een giek van 16 meter en kan ook worden uitgerust met diverse hulpstukken.

 

Neem contact met ons op

Onze chauffeurs en machinisten zijn gediplomeerd om in verontreinigde grond te werken en onze machines worden jaarlijks gekeurd. Mocht u meer informatie willen met betrekking tot het huren van een rupsgraafmachine voor heiwerkzaamheden dan kunt u contact met ons opnemen en vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons bedrijf. Bel hiervoor naar 0180-682687, stuur een e-mail naar info@hogendoornbv.nl of vul ons contactformulier in.

hitachi-zx210-aangepast_2020_08_28_011339.jpg