Rupsgraafmachine

Bij ontgraaf- of grondverzetwerkzaamheden is het van belang om vakkundige inzichten af te stemmen op de wensen van de opdrachtgever. Na de sloop of bij een totale nieuwbouw project vormt grondverzetwerk een van de eerste stappen in het bouwproject. Dit kan bestaan uit het ontgraven en verzetten van grond, het leveren en aanbrengen van grond, grind en zand. Ook het aanbrengen van verhardingen en funderingsmaterialen valt hieronder. Kortom alles wat nodig is om een goede ondergrond te verkrijgen.

Indien er sprake is van zwaar vervuilde grond of obstakels onder de grond is expertise en vereiste. Hierdoor is het van belang om vooraf specifieke punten in kaart te brengen om de ondergrond ‘bouwklaar’ te maken. Met onze diverse graafmachines (rupsgraafmachine) kunnen wij u graafwerkzaamheden uit handen nemen.


Diverse rupsgraafmachines

Voor het zwaardere werk beschikt Hogendoorn B.V. over rupskranen van 12 t/m 35 ton. Deze graafmachines zijn standaard voorzien van een brede bak, diverse smallere bakken, puinbak, en voorzien van extra hydraulische functies.

Diverse rupskranen zijn uitgerust met Topcon 3 D GPS en een overdrukcabine. Uiteraard zijn onze machinisten gekeurd om in en met verontreinigde grond te werken. Wij kunnen u ook een Semi Long Reach graafmachine leveren uitgerust met Topcon 3D GPS. Deze machine heeft een giek van 16 meter en kan ook worden uitgerust met diverse hulpstukken. De machine weegt 35 ton.
 

Meer informatie

Onze chauffeurs en machinisten zijn gediplomeerd en onze machines worden jaarlijks gekeurd. Mocht u meer informatie willen met betrekking tot rupsgraafmachine dan kunt u contact met ons opnemen en vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

CONTACT

hitachi-zx210-aangepast_2020_08_28_011339.jpg