Mini graafmachine

Uitgebreid machinepark - Gekeurde machines - Gediplomeerd personeel

Bij Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken huurt u eenvoudig een minigraafmachine en diverse andere machines. Afhankelijk van de projecten, de beschikbare ruimte en de ondergrond waarop u de graafmachine inzet, kiest u de juiste mini. Uw keuze is afhankelijk van de regelmaat waarmee u de machine gebruikt en de projecten die u uitvoert in bijvoorbeeld Utrecht, Noord-Brabant, Zuid-Holland of Noord-Holland. 

 

Een minigraafmachine met een passend formaat voor uw project

Wij beschikken over een graafmachines in verschillende groottes en gewichten, waaronder ook een mini. Wij verhuren onder andere minigravers van 0,8 tot en met 4 ton, indien gewenst uitgerust met eigen vervoer. Een minigraafmachine is eenvoudig te besturen en daardoor multi-inzetbaar voor diverse projecten. Deze machines kunnen, naast de bakken, uitgerust worden met diverse hulpstukken.

 

Benieuwd naar onze diensten?Neem contact met ons op

 

 

Gediplomeerde chauffeurs en machinisten van een minigraafmachine

Het is mogelijk dat u graafwerkzaamheden gaat uitvoeren in verontreinigde grond. Onze machines worden altijd geleverd met gekeurde overdrukcabines en de benodigde filters. Iedere graafmachine wordt daarnaast jaarlijks gekeurd op veiligheid, waardoor u dus altijd een veilige mini huurt. Onze chauffeurs zijn ook gekeurd en gediplomeerd om in de verontreinigde grond te mogen werken. Een minigraafmachine die u bij ons Ouderkerk aan den IJssel huurt, is daarnaast erg comfortabel voor de bestuurder.

 

Neem contact op en stel uw vragen

Wilt u meer informatie over onze minigraafmachine of heeft u een mini uitgekozen en wilt u deze graafmachine graag huren bij ons in Ouderkerk aan den IJssel? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0180-682687, door een e-mail te sturen naar info@hogendoornbv.nl of door ons contactformulier in te vullen en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een elektrische minigraver.

mini-met-vervoer_2016_12_14_102513.jpg