Mini graafmachine

Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken heeft een ruim assortiment aan mini graafmachines voor de verhuur. Afhankelijk van de projecten, de beschikbare ruimte en de ondergrond waarop u de mini graafmachine inzet, kiest u de graafmachine. De keuze is afhankelijk van de regelmaat waarmee u de machine zal gebruiken en de  projecten die u zult uitvoeren.

De graafmachines van Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken zijn er in verschillende grootes en gewichten. Wij verhuren minigravers van 0,8 tot 4 ton indien gewenst uitgerust met eigen vervoer. Een mini graafmachine is gemakkelijk te besturen en daardoor multi-inzetbaar voor diverse projecten. De machines kunnen naast de standaard bakken uitgerust worden met diverse hulpstukken, zie hiervoor het submenu hulpstukken.


Chauffeurs en machinisten - Mini graafmachine

Ten behoeve van graafwerkzaamheden in verontreinigde grond kunnen de machines geleverd worden met gekeurde overdrukcabines en benodigde filters en zijn de machinisten gekeurd om in verontreinigde grond te mogen werken. Onze chauffeurs en machinisten zijn gediplomeerd en onze machines worden jaarlijks gekeurd. Mocht u meer informatie willen met betrekking tot onze mini graafmachines dan kunt u contact met ons opnemen en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Onze minigravers zijn ook erg comfortabel voor de bestuurder. 

 

CONTACT

mini-met-vervoer_2016_12_14_102513.jpg