Mini graafmachine

Uitgebreid machinepark - Gekeurde machines - Gediplomeerd personeel

Bij Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken in Ouderkerk aan den IJssel kunt u eenvoudig een minigraafmachine huren. Afhankelijk van de projecten, de beschikbare ruimte en de ondergrond waarop u de graafmachine inzet, kiest u de juiste mini. Uw keuze voor het huren van het type graafmachine is afhankelijk van de regelmaat waarmee u de machine gebruikt. Daarnaast is het afhankelijk van de projecten die u uitvoert in bijvoorbeeld Utrecht, Noord-Brabant, Zuid-Holland of Noord-Holland.

 

Een minigraafmachine huren met een passend formaat voor uw project

Wij beschikken over graafmachines in verschillende groottes en gewichten, waardoor u ook een mini kunt huren. Wij verhuren onder andere minigravers met machinist van 0,8 tot en met 4 ton, indien gewenst uitgerust met eigen vervoer. Een minigraafmachine is eenvoudig te besturen en daardoor multi-inzetbaar voor diverse projecten. Deze machines kunnen, naast de bakken, uitgerust worden met diverse hulpstukken.

 

Benieuwd naar onze diensten?Neem contact met ons op

 

 

Gediplomeerde chauffeurs en machinisten van een minigraafmachine

Het is mogelijk dat u graafwerkzaamheden voor het heien van palen gaat uitvoeren in verontreinigde grond. Onze graafmachines worden altijd geleverd met gekeurde overdrukcabines en de benodigde filters. Iedere graafmachine wordt daarnaast jaarlijks gekeurd op veiligheid, waardoor u dus altijd een veilige mini kunt huren. Onze chauffeurs zijn ook gekeurd en gediplomeerd om in de verontreinigde grond te mogen werken. Elke minigraafmachine die u bij ons kunt huren, is daarnaast erg comfortabel voor de bestuurder.

 

Neem contact met ons op en stel uw vragen

Wilt u meer informatie over onze minigraafmachine of heeft u een mini uitgekozen en wilt u deze graag huren bij ons? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0180-682687, stuur een e-mail naar info@hogendoornbv.nl of vul ons contactformulier in. Op deze manier vraagt u eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan voor een elektrische minigraver.

mini-met-vervoer_2016_12_14_102513.jpg