Elektrische minigraver

Uitgebreid machinepark - Gekeurde machines - Gediplomeerd personeel

Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken beschikt over een uitgebreid machinepark in Ouderkerk aan den IJssel, waar ook een elektrische minigraver deel van uitmaakt. De machines die u bij ons huurt, stellen u in staat om diverse grondwerkzaamheden uit te voeren voor uw project in Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant of Utrecht. Ontdek direct de mogelijkheden door het huren van onze elektrische minigraver.


De voordelen van een elektrische minigraver

Een elektrische minigraver huren en inzetten brengt uiteenlopende voordelen met zich mee. Het voornaamste voordeel is uiteraard de niet-bestaande uitstoot van schadelijke uitlaatgassen. Een bijkomend voordeel is het feit dat een elektrische motor minder geluid produceert, waardoor u en uw collega?s normaal met elkaar kunnen praten tijdens de werkzaamheden. De aanschafwaarde van een elektrische machine is een nadeel, deze is relatief hoog ten opzichte van een machine met een verbrandingsmotor. U bespaart echter op de kosten van de brandstof, waardoor u dit prijsverschil op de lange termijn terugverdient. Een elektrische minigraver huren bespaart u nog meer op de uitgaven en de onderhoudskosten. U kunt bij ons diverse graafmachines huren:

Benieuwd naar onze diensten?Neem contact met ons opVraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u voor het heien van palen graag een elektrische minigraver huren bij ons bedrijf? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan door te bellen naar 0180-682687, een e-mail te sturen naar info@hogendoornbv.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij voorzien u graag van passend advies en een op maat gemaakte offerte.

Contact

Zijdepark 10

2935 LB Ouderkerk aan den IJssel

0180-682687

info@hogendoornbv.nl

Contactpagina