Elektrische minigraver

Uitgebreid machinepark - Gekeurde machines - Gediplomeerd personeel

Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken beschikt over een uitgebreid machinepark in Ouderkerk aan den IJssel, waar ook een elektrische minigraver deel van uitmaakt. De machines die u bij ons huurt, stellen u in staat om diverse grondwerkzaamheden uit te voeren voor uw project in Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant of Utrecht. Ontdek direct de mogelijkheden van onze elektrische minigraver.

De voordelen van een elektrische minigraver

Het inzetten van een elektrische minigraver brengt uiteenlopende voordelen met zich mee. Het voornaamste voordeel is uiteraard de niet-bestaande uitstoot van schadelijke uitlaatgassen. Een bijkomend voordeel is het feit dat een elektrische motor minder geluid produceert, waardoor u en uw collega's normaal met elkaar kunnen praten tijdens de werkzaamheden. De aanschafwaarde van een elektrische machine is een nadeel, deze is relatief hoog ten opzichte van een machine met een verbrandingsmotor. U bespaart echter op de kosten van de brandstof, waardoor u dit prijsverschil op de lange termijn terugverdient.

Benieuwd naar onze diensten?Neem contact met ons opVraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag een elektrische minigraver of een andere machine, zoals een minigraafmachine, een rupsdumper of een rupsgraafmachine, huren bij ons bedrijf in Ouderkerk aan den IJssel? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan door te bellen naar 0180-682687, een e-mail te sturen naar info@hogendoornbv.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij voorzien u graag van passend advies.

Contact

Zijdepark 10

2935 LB Ouderkerk aan den IJssel

0180-682687

info@hogendoornbv.nl

Contactpagina