Heiwerkzaamheden

Al vele jaren heeft Hogendoorn op het gebied heien ruime ervaring. We kunnen u op diverse manieren van dienst zijn. 

Houten palen

Voor het heien van houten palen hebben we diverse mogelijkheden, Op de moeilijk bereikbare plaatsen kunnen we schakelpalen met betonnen opzetter heien. De machine die we hierbij inzetten is klein maar heeft grote mogelijkheden. Vraag vrijblijvend advies en een offerte. 

Voor het onder heien van kassen en stallen hebben we een speciale trilkranen. Een snelle manier van funderen waarbij houten palen en betonnen oplangers worden getrild met een trilblok. Er zijn ook mogelijkheden om betonpalen te trillen. 

 

Stalen buizen

Voor kleine klussen zoals een aanbouw of een terras kunnen wij onze mini-heistelling inzetten. Hiermee kunnen wij stalen buizen heien van rond 168, 219 en 273. Door de compacte afmetingen kan de heistelling door smalle doorgangen. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid of voor vrijblijvend advies kunnen wij altijd langskomen. Er is altijd wel een mogelijkheid om de heistelling op plaats van bestemming te krijgen wanneer het  heiwerk niet bereikbaar is via de normale toegangswegen dat doen we dan met behulp van een hijskraan.


Ook op het water kunnen we de mini heistelling inzetten. 


Mocht u meer informatie willen dan kunt u contact met ons opnemen en vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Contact

Zijdepark 10

2935 LB Ouderkerk aan den IJssel

0180-682687

info@hogendoornbv.nl

Contactpagina

© 2019 - Arie Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken

Design: Goos Websitemakers BV