Mobiele graafmachine

Onze verhuurvloot bestaat onder andere uit mobiele graafmachines van 5,5 tot en met 16 ton. Deze machines zijn inzetbaar voor werkzaamheden in de wegenbouw en op grote infra projecten. Door de mobiliteit zijn de machines breed inzetbaar en makkelijk te transporteren. U kunt ons materieel huren per uur, dagdeel week of maand. Uiteraard geheel naar uw eigen wens. 

Ten behoeve van graafwerkzaamheden in verontreinigde grond kunnen de machines geleverd worden met gekeurde overdrukcabines en benodigde filters.Onze machinisten zijn standaard gekeurd voor het werken in en met verontreinigde grond. 


Hulpstukken - Mobiele graafmachine

De machines kunnen naast de standaard bakken uitgerust worden met diverse hulpstukken zie hiervoor het submenu hulpstukken. Of u de mobiele graafmachine nu nodig heeft om te graven, straten of te baggeren; voor elke type werkzaamheden hebben wij de juiste toebehoren in huis. Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken denkt graag met u mee over de juiste toebehoren voor uw bouwproject. 

Onze chauffeurs en machinisten zijn gediplomeerd en onze machines worden jaarlijks gekeurd. Mocht u meer informatie willen met betrekking tot onze mobiele graafmachines dan kunt u contact met ons opnemen en vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

CONTACT

zx-140-w_2018_11_30_041145.jpg