Mobiele graafmachine

Wilt u graag een mobiele graafmachine huren? Onze verhuurvloot bestaat onder andere uit gekeurde graafmachines van 5,5 tot en met 16 ton. Deze machines zijn inzetbaar voor werkzaamheden in de wegenbouw en op grote infraprojecten. Door de mobiliteit zijn de machines breed inzetbaar en makkelijk te transporteren. U kunt onze mobiele graafmachine huren per uur, dagdeel, week of maand. Uiteraard geheel naar uw eigen wens.

 

Benieuwd naar onze diensten?Neem contact met ons op

 

De hulpstukken van een mobiele graafmachine

Een mobiele graafmachine huren biedt de flexibiliteit die u nodig heeft voor diverse projecten, zoals voor het heien van palen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een graafmachine met machinist. Onze chauffeurs en machinisten zijn gediplomeerd en onze machines worden jaarlijks gekeurd. De machines kunnen, naast de standaard bakken, uitgerust worden met diverse hulpstukken. Of u de graafmachine nu nodig heeft om te graven, straten of te baggeren; voor elke type werkzaamheden hebben wij de juiste toebehoren in huis. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een minigraafmachine. Ten behoeve van graafwerkzaamheden in verontreinigde grond kunnen de machines geleverd worden met gekeurde overdrukcabines en benodigde filters.

 

Start vandaag nog met uw project

Bent u klaar om de efficiëntie van uw projecten naar een hoger niveau te tillen door een mobiele of een midi graafmachine te huren? Onze specialisten in Ouderkerk aan den IJssel staan klaar om met u de mogelijkheden te bespreken voor het huren van een mobiele graafmachine. Neem contact op via 0180-682687, vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@hogendoornbv.nl. Samen vinden we de perfecte match voor uw projectbehoeften, groot of klein.

zx-140-w_2018_11_30_041145.jpg