Midi graafmachine

Als de werkzaamheden een maatje te groot zijn voor onze minigravers hebben wij de oplossing in de vorm van een midi graafmachine. Ook midigravers zijn bij uitstek geschikt voor het werken in kleine ruimten. De gravers van Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken in Ouderkerk aan den IJssel zijn compacte machines, voorzien van ruime cabines met goed zicht op het werkgebied.

 

Benieuwd naar onze diensten?Neem contact met ons op

 

Een midi graafmachine huren voor uw werkzaamheden

Bij het huren van een midi graafmachine of andere mobiele graafmachines heeft u de keuze uit diverse gewichten. Deze machines variërend in gewicht van 5 tot en met 9 ton en zijn inzetbaar op veel diverse werkzaamheden. Indien nodig kunnen ze worden geleverd met eigen transport. Zo kunt u op één dag twee of meerdere werken maken. Dit maakt deze graafmachines zeer geschikt voor het zwaardere werk in situaties met beperkte ruimte. Het is daarnaast mogelijk om graafmachines met machinist te huren, zodat uw werkzaamheden nog sneller gaan.

 

De hulpstukken van een midi graafmachine

Een solide, stabiel werkplatform (midi graafmachine) vergroot de productiviteit, het vertrouwen en de veelzijdigheid van de bestuurder. De gekeurde machines kunnen naast de standaard bakken uitgerust worden met diverse hulpstukken. Hierdoor bent u te allen tijde voorzien van een gecontroleerde, nauwkeurige en evenwichtige bediening van de graafmachine. Elke midi graafmachine die u bij ons kunt huren is uiterst veelzijdig dankzij de talloze verschillende uitrustingsstukken. Ten behoeve van graafwerkzaamheden in verontreinigde grond kunnen de machines ook geleverd worden met gekeurde overdrukcabines en benodigde filters.

 

Bel ons op en huur uw machine

Wanneer u aan de slag gaat met het heien van palen of andere werkzaamheden, dan wilt u natuurlijk de beste machines gebruiken. Denk hierbij aan een elektrische minigraver. Bij het huren van onze midi graafmachine maakt het uzelf een stuk eenvoudiger. Bel naar 0180-682687, stuur een e-mail naar info@hogendoornbv.nl of vul ons contactformulier in en ontdek de voordelen.

8_2015_11_11_110434.jpg