Midi graafmachine

Als de werkzaamheden een maatje te groot zijn voor onze minigravers hebben wij in de vorm van onze midi graafmachines voor u de oplossing. Ook midigravers zijn bij uitstek geschikt voor het werken in kleine ruimten. De gravers van Grondverzet en Heiwerken Hogendoorn zijn compacte machines, voorzien van ruime cabines met goed zicht op het werkgebied.

Deze machines variërend in gewicht van 5 tot en met 9 ton zijn inzetbaar op veel diverse werkzaamheden en kunnen worden geleverd met eigen transport. Zo kunt u op één dag twee of meerdere werken maken. Dit maakt deze graafmachines zeer geschikt voor het zwaardere werk in situaties met beperkte ruimte.
 

Hulpstukken – Midi graafmachine

Een solide, stabiel werkplatform (midi graafmachine) vergroot de productiviteit, het vertrouwen en de veelzijdigheid van de bestuurder. De machines kunnen naast de standaard bakken uitgerust worden met diverse hulpstukken zie hiervoor het submenu hulpstukken. Hierdoor bent u te allen tijde voorzien van een gecontroleerde, nauwkeurige en evenwichtige bediening van de graafmachine. Een graafmachine van Grondverzet en Heiwerken Hogendoorn, uiterst veelzijdig dankzij de talloze verschillende uitrustingsstukken.  

Ten behoeve van graafwerkzaamheden in verontreinigde grond kunnen de machines geleverd worden met gekeurde overdrukcabines en benodigde filters.

 

CONTACT

8_2015_11_11_110434.jpg