Vacature machinist grondverzet

Uitgebreid machinepark - Gekeurde machines - Gediplomeerd personeel

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als machinist in het grondverzet en heb je net jouw opleiding (BBL) afgerond en op zoek naar een toffe vacature? Bij Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken in Ouderkerk aan den IJssel zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde machinisten om ons team te versterken. Wij bieden een dynamische werkomgeving aan waarin je met de nieuwste machines en technieken werkt aan uiteenlopende projecten in grond-, weg- en waterbouw.

Wat houdt de vacature machinist grondverzet in?

De vacature voor machinist grondverzet is geschikt voor mensen die een opleiding volgen (BBL) of deze net hebben afgerond. Als machinist grondverzet bij ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van diverse grondverzetmachines zoals graafmachines, bulldozers en dumpers. Je werkt aan verschillende projecten, van kleine lokale klussen tot grote werken. Jouw taken omvatten niet alleen het graven en betonpalen heien, maar ook het nauwkeurig uitvoeren van werkzaamheden volgens de specificaties van het project. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, dus je zult ook zorg dragen voor het onderhoud van de machines en de naleving van veiligheidsvoorschriften. Naast de vacature van machinist grondverzet, kun je bij als je een opleiding (BBL) volgt of deze net hebt afgerond bij ons solliciteren voor de functie allround vakman.

Benieuwd naar onze diensten?Neem contact met ons op


Solliciteer direct of vraag meer informatie op

Ben je klaar voor een nieuwe stap in jouw carriere en wil je aan de slag met diverse heiwerkzaamheden? Solliciteer dan als je bezig bent met jouw opleiding (BBL) of als je deze hebt afgerond op onze vacature van machinist grondverzet. Wij bieden een competitief salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om te werken aan innovatieve projecten. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0180-682687 of stuur een e-mail naar info@hogendoornbv.nl.

Contact

Zijdepark 10

2935 LB Ouderkerk aan den IJssel

0180-682687

info@hogendoornbv.nl

Contactpagina