Klein materieel

Wij verhuren als extra service ook klein materieel zoals trilstampers, trilplaten, vuilwaterpompen en wegafzetting (afzethekken en afzetbakens) in diverse soorten en maten. Ook lasers en ontvangers zitten in ons verhuurprogramma. Ons team kan deze materialen meenemen naar de werkplek op de dag dat u het nodig heeft, desgewenst kunnen wij het ook bezorgen bij calamiteiten of storingen.

Naast dat wij bij Grondverzet en Heiwerken Hogendoorn grote machines leveren, bieden wij ook kleiner materieel en ander belangrijk toebehoren. Met trilstampers van Hogendoorn beschikt u altijd over de perfecte hulp voor de meest uiteenlopende gebruikstoepassingen. Vormgevings- of reparatiewerkzaamheden en bodemverdichting zijn toepassingen waarvoor trilstampers over het algemeen worden gebruikt. Aan de hand van uw werkzaamheden kunnen wij u een trilplaat leveren die wendbaar is en bijvoorbeeld in de kleinste ruimtes gebruikt kan worden. Naar trilstampers en trilplaten kunt u bij ons ook terecht voor vuilwaterpompen.

Een vuilwaterpomp wordt gedurende de bouwwerkzaamheden ingezet om zanderig, verontreinigd water weg te pompen. Van belang bij het uitkiezen van een vuilwaterpomp is de maximale grootte van de vuildeeltjes die de pomp aankan. Wij adviseren u hierbij graag. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor diverse wegafzetting materialen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld afzethekken en afzetbakens.
 

Meer informatie

Grondverzet en Heiwerken Hogendoorn heeft alles in eigen beheer. Wij werken met de nieuwste machines en onderdelen. Doordat we alles in eigen beheer hebben, kunnen wij u verzekeren van maatwerk tegen een scherpe prijs. Bel of mail voor een vrijblijvende offerte.

 

CONTACT

4_2015_11_11_105908.jpg